Tešlai:
100g sviesto
60g cukraus
1 kiaušinis
~300 g miltų
1/2 a.š kepimo miltelių
Sviestą ištirpinam,sumaišom su cukrumi,kiaušiniu,kepimo milteliais ir miltais,užminkome.Dedame į šaldytuvą valandai.
Varškės įdaras:
2 kiaušiniai
100g cukraus
1 v.š. alyvuogių aliejaus
400 varškės
100ml pieno
1 pakelis "Dr.Oetker" pudingo (skonis jūsų pasirinkimas)
Produktu keikis skirtas mažai kepimo formai,jai norite didesnio pyrago viską padvigubinkite ;)
Produktu keikis skirtas mažai kepimo formai,jai norite didesnio pyrago viską padvigubinkite ;)
Kiaušinius suplakame su cukrumi,dedame varškę,gerai pertriname,kad neliktu varškės grūdelių.Man tai puikiai išėjo su trintuvės kotu.
Kitame inde išmaišome pieną su pudingu.Sujungiame varškės ir pudingo masę į vieną.Gaunasi kefyro konsistencijos įdaras.
Tešlą išimam iš šaldytuvo.Imame kepimo form1,ją išklojame kepimo popieriumi ir gražiai tešla apklijuojame formos dugną ir kraštus.Patartina krašto truputi užversti,kadangi kepant tešla traukiasi ir kraštai gali krist į pyrago vidų.
Pilame varškės-pudingo mase į formą ir šauname į įkaitinta iki 170° orkaite.Po 15 min kepimo mažiname ugnį iki 150° ir kepame dar ~45 min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą