2012/11/03

Meduolis su uogiene



~250 g miltų
200 g cukraus
250 ml pieno
250 g slyvų uogienės 
(šį kartą kepiau iš kitokios ir tai nepagadino skonio)
125 g margarino (tirpintas)
1 kiaušinis
2 v.š kakavos
2 v.š prieskonių meduolių kepimui.
1 a.š.kepimo miltelių
riebalų,džiuvesėlių kepimo formai.

Kiaušinį išsukame su cukrumi iki purios masės.Nuolat maišant supilti uogiene,tirpintą margariną,pieną,kakavą,meduolio prieskonius,kepimo miltelius,persijotus miltus,viską gerai išmaišyti.Grietinės tirštumo tešlą pilame į riebalais ištepta ir džiuvėsiais pabarstyta kepimo forma.Šauname į įkaitinta iki 180C° orkaite kepame 30-40 min.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą