2011/12/17

Pievagrybiai ant iešmuku


Turim:
Nedideliu pievagrybių 500g
Sūrio 150g
Sluoksniuotos tešlos 500g
Druskos,aliejaus,prieskonių.

Pievagrybius nuplauname ir nusausiname.Apkepame keptuvėje.


Sūrį supjaustome nedideliais kubeliais.Tešlą iškočiojame į lakštą ir supjaustome 1,5-2 cm storio juostelėmis,jas pabarstome mėgstamais prieskoniais ir iškočiojame iki 25-30 cm ilgio.


Tad imame ieškumus (patariu juos pamirkyti vandenį,kad nedegtu) ir veriame pievagrybius pakaitomis su sūrio kubeliais.


Dabar turimus vėrinukus sukame į tešlos juosteles,aplink.Dedame ant kepimo skardos.


Patepam kiaušinio plakiniu ir kepame įkaitintoje 180C 
15-20 min.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą