2011/10/10

Užkandėlė "Širdelė"

Reiktu:
 Sluoksniuotos tešlos (aš deja neturėjau,tai gaminausi sviestine),
mėsytės (gali but likusi nuo vakarykščių pietų stalo,gali but iš konservuotos dėžutė),
olandiško sūrio.





Iškočiojame tešlos lakštą,ant jo išdedame mėsyte.


Užbarstome tarkuoto sūrio ir pradedame lakštą vyniot iš abiejų pusiu,taip kad du ritinėliai susitiktu ties viduriu.



Tokį dvipusį ritinį dedame pusvalandžiui į šaldymo kamera,kad būtų lengviau ji supjaustyti.Iš ėme iš šaldiklio suraikome maždauk 1cm pločio širdelėmis.



Dedame į sutepta riebalais,kepimo popieriumi išklota skarda ir kepame 220C-20 min.



Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą