2014/09/07

Šokoladinis pyragas


200g juodo šokolado
250g sviesto
6 v.š. kakavos miltelių
200 cukraus
4 kiaušiniai
4 v.š su kaupu miltų
0,5 a.š imbiero


Tai pats greičiausias ir skaniausias pyragas kurį esu gaminus.
Į kombainą arba trintuve sudėti smulkintą šokoladą,kambario temperatūros sviestą,cukrų,kakavos miltelius,imbierą,gerai viską pertrinti.Įmušti kiaušinius ir supilti miltus,dar kartelį viską gerai permaišyti.


Paskirstome kepimo formoje.
Iš viršaus barstome džiovintais vaisiais,riešutais,paviršių galima barstyti tarkuotu baltuoju šokoladu ir apelsino žievele.




 Galite improvizuoti,šokoladui nesvetimas ir alkoholio šlakelis.
Kepame įkaitintoje iki 200C°-20min.Kepimo laikas priklauso nuo pyrago storio.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą