2014/03/09

Užkandėlės su ožkos sūriu ir džiovintais pomidorais


Krekerių (idealu,kad jie būtų su juntamos druskos skonių)
150 g skrudintų lukštentų saulėgrąžų
200 g minkšto ožkos sūrio
100g džiovintų pomidorų
 (kita kart naudosiu konservuotus džiovintus pomidorus savo sultyse)
alyvuogių aliejaus
džiovinto rozmarino,druskos.


Saulėgrąžas kepiname,triname trintuve.


Taip pat pasielkite su pomidorais,dėkite druskos,rozmarino,alyvuogių aliejaus,iki jums reikiamos konsistencijos.



Jai aliejaus nepadauginsit galėsite suformuoti ir rutuliukus.Likučius užtepėlės galima laikyti savaite šaldytuve,uždaryta stiklainyje,aliejaus įpylus daugiau ir ilgiau.
Imam krekerį,dedam minkšto ožkos sūrio ir tepam pasiruošta pomidorų užtepėlę.

  Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą