2012/08/15

Keptos duonos užkandis


Išsikepam duoną.Ją sudedam ant popierinio rankšluosčio,kad nubėgu riebalas,barstom druska.
Tuo tarpu pasigaminam "mirkalą" ir susitarkuojame sūrį (kiek galima smulkiau,kad geriau kibtu prie duonos).
Imame majonezą,į jį dedame prieskonius,negailime česnako (jį geriau išspausti česnako spaustuvu) Žodžių,dažniausiai tai gaminu prie alaus,todėl prieskonių negailių.




Imamės daro.Nusausintos duonos galiuką mirkome į "mirkalą" ir apvoliojame tarkuotame sūryje.gražiai sudedame lėkštėn.



Paruošta duoną paliekame pastovėti.Jai mėgstate traškią duoną jokiu būdu jos neuždenkite,nes ji suminkštės.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą