Labai rekomenduoju pasigaminti,tikrai skanu.Jau nekalbu apie dažną norą praleisti dieną be mėsos.Šiame patiekale jos tikrai netruks,net neprisiminsit ;)
Bemieles tešlos
pomidoras
100g fermentinio sūrio
100g fermentinio sūrio
400g varškės
2 dideli šaukštais grietinės
2 kiaušiniai (iš jų vienas trynys pertepimui)
česnako skiltelė,prieskoninių žolelių,prieskonių.
Pasiruoškit pirktinės sluoksniuotos bemielės tešlos,ją išklokite formos dugną,pakelkite kraštus ir subadykite šakute.Ištepkite ją trynio plakinių.
Ruošiame varškę.Į indą dedame 400g varškės,išspaudžiame česnako skiltelę,tarkuojame fermentinį sūrį,žiupsnelį druskos,kmynų,petražolių,krapų,sezamo sėklų,pora šaukštų grietinės ir vienas kiaušinio trynys.Viską gerai išplakame. Pabaigoje atsargiai įmaišome išplaktus dviejų kiaušinių baltymus.
Visą mase pilame ant tešlos į kepimo indą.
Ir dėliojame pomidoro riekeles ,viršų barstome baziliku,tik nepersistenkite su juo.
Šauname į įkaitintą iki 220°C orkaite.
Oi, argi baziliko galima padauginti? :))))
AtsakytiPanaikintiNa...,tikrai jo esu mėgėja,bet visur reikia saiko.Kartais akys marios,.... pekla :DDD
AtsakytiPanaikinti