2012/03/06

Trapios tešlos užkandėlės




Trapios tešlos atšaldytus lakštus lengvai iškočiojame ir supjaustome stačiakampiais.Jų viduje aštriu peiliu įpjauname dar vieną mažesnį stačiakampį.Tik nepjaukite kiaurai tešla,nes tai mums tarnaus kaip kišenėlė įdarui.


Patepame kiaušinio plakiniu ir šauname į orkaite.Kepame iki kol gražiai apskrunda,ištraukiame,atšaldome.Dabar reikia išpjauti kišenėle įdarui,tai lengva,pasidarbuokite peilių.


Dėkite įdarą.Maniškiu atveju virtu burokėliu su majonezu mišrainė ir silkės gabalėlis ant viršaus.Kitas įdaras tai užtepėlė,ja rasite štai čia


Antras variantas užkandėlių susuktos alyvuogės,įdarytos ančiuviais.



Supjaustome tešla kvadratėliais.



Alyvuoge dedam skersai keturkampio ir susukame.



Kampa suvirtiname dantų krapštukais.



Aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame orkaitei,iki gražiai apskrus.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą