Pirma pasigaminam tešlą,čia nurodyti produktų kiekis dviems pyragams.
2 kiaušiniai,250 ml pieno,100ml aliejaus,1 a.š. druskos,1 v.š. cukraus,1 v.š. sausų mielių,550-600 g miltų.
Mieles ištirpiname 1/4 stiklinės pieno.Toliau mušame 2 kiaušinius,dedame cukrų,druską,supilti aliejų ir likusi pieną,maišome.Sijojame miltus ir minkome minkštą tešlą.
Dedame valandai į šaldytuvą.Tuo metu nulupame bulves,sutarkuojate smulkia tarką,pusžiedžiais supjaustome svogūną,dedame druskos,1 v.š. majonezo ir viską išmaišome.Pjaustome plonais šiaudeliais dešrą.
Išimame tešlą ir išklojame riebalais ištepta skardą.Ant viršaus dedame tarkuotu bulvių-svogūnų-majonezo masę.
Toliau dešrą ir tarkuojame ant viršaus sūrio.
Šauname į įkaitinta iki 180° orkaite ir kepame ~30min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą