2012/01/03

Varškinės ramūnės


Labai,minkštos,skanios tešlos sausainėliai.Pasiruošiame:
Varškės 200g 
Sviesto 200g (aš naudoju kepiniams skirtą margariną)
Kiaušinių 2vnt
Cukraus 100g
Miltų 300-350g
Kepimo miltelių 2 a.š.
Aguonų

Minkštą sviestą ištriname su varškę.Sudedame kiaušinius,miltus,kepimo miltelius,cukrų,aguonas,užminkome tešlą.


Miltus į visus kepinius persijoju,galima net kelis kartus,taip jie prisisotina deguonimi ir kepiniai tampa daug puresni.


Daliname tešlą į vienodus rutuliukus.Tada švelniai su ranka suplojame jį ir peilių padarome 5 įpjovas,tai bus "žiedlapiai"


"Žiedlapių" kraštus pirštai suspaudžiame,kad taptu panašesni į lapelius.


Viduryje padarome skylute,ją užpildžiau grietinėlės skonio pudingu.Galima dėti riešutą,raziną,uogiene,uogą ir t.t.


Dedame ant kepimo skardos ir pašauname į įkaitinta orkaite 180°~30 min.


Skanaus,rekomenduoju! Galima iškept ir kaip pyragą štai čia:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą