2011/11/18

Čeburėkai kitaip



Štai ir kepiau iš kito čeburėkų tešlos recepto.Kaip jau ir minėjau,ši tešlą labiau primena skonį ir vaizdą mums įprastu čeburėkų.Be ja,ji ir palieką galimybe mėgautis faršo buljonu,jis lieka viduje,o ne susigeria į tešlą.Dar kartelį primenu šios tešlos receptą.



 1 stiklinė vandens.
1 stiklinė pieno,
0,5 stiklinė aliejaus,
800g miltų,
žiupsnelis druskos.

Suminkome tešlą ir patalpiname į šaldytuvą 30 minučių.

Tuo metu pasigaminame faršą,jis nieko nesiskiria nuo pirmojo recepto.Ir pradedame čeburėkų gamyba.
Dedame į įkaitintus riebalus.



Štai ir viskas,skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą