2014/06/08

Šventiniai pyragaičiai


Išsikepam morenginius sausainiukus,kaip tai padaryti rasite čia:

Aš norėjau,kad pyragaičiai būtų kreminės spalvos,tai tam reikalui naudojau 1/1 santykiu baltąjį cukrų ir rudąjį.Nuo pastarojo cukraus baltymai įgauna rusva kreminį atspalvį.



Šauname į orkaite.Geriau morengus išsikept iš vakaro ir palikti nakčiai orkaitėj.Kepimo laiką irgi koreguojam pagal sausainiukų dydį.

Ištirpiname šokoladą,ar ant garu ar įdėjus į mikrobangų krosnelę.Nuplautas nusausintas braškes merkiame i šokolado mase ir dedame ant orinuko,apšlakstome tirpintu šokoladu ir pabarstome smulkintais riešutais.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą