Marinatas:
~500-600 ml vandens
puse v.š. druskos
100-125 ml acto 10% ( aš naudojau obuolių actą)
4 v.š cukraus
4 v.š medaus
Stiklainiams prieskoniai
Garstyčių grūdelių,lauro lapelių,gvazdikėlių,juodųjų pipirų,kvapniųjų pipirų,pjaustyto česnako.
Čiliukus nuplauname,viršūnelės nupjauname,išvalome nuo sėklų.! Nepamirškite prieš pradėdami darbą su pipirais užsidėti pirštines.Sudėti ingredientus į stiklainius.
Užkaisti vandenį marinatui.Užvirus sudėti cukrų,druską,supilti actą ir pavirti 1 min.Nukėlus puodą nuo ugnies įdėti medų ir išmaišyti.
Užpilti stiklainius marinatu ir uždengiame dangteliais,pasterizuojame ~10 min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą