Miltų ~200g
Kepimo miltelių,druskos,cukraus 1/2 a.š
Linų sėklų 25g
Pieno 100ml
Tirpinto sviesto 50g
Inde sumaišome miltus,druską,cukrų,kepimo miltelius,linų sėklas.
Į mišinį pilame pieną ir tirpintą sviestą.Išminkome tešlą.Miltus dėkite porcijomis,kad neužminkyti per kietos tešlos.
Ji turi nelipti prie rankų ir būt elastinga,kažkas panašaus į koldūnų tešlą.
Iškočiojame tešlos lakštą 2-3 mm storio ir formuojame trapučius,jums priimtinu būdu,ar formelėmis,ar paprasčiausiu peiliu.
Šakute subadome,dedame į skardą išklota kepimo popieriumi.
Šauname į įkaitinta iki 200° C orkaite ir kepame 15-20 min.
Skanaus! Labai tinka...,na... patys žinot prie ko :D
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą