2011/10/22

Pintos dešrelės (2)

Pastebėjau,kad kažkaip pamėgau pinti dešreles ;D Štai dar vienas pynimo receptas.Paprastas kaip 2x2.Tik šį karta išdaviau savo mielių-meilute tešla,manau jog skonių už tai ir sumokėjau.Kita kart tik mielinė tešla!O jūs tai kokia mėgstat tokia darot,arba kaip aš šį kart ištraukiau iš šaldiklio sluoksniuota be miele tešla.







Reikės:
Tešlos,dešrelių,prieskoniniu žolelių, (aš barsčiau dar linų,sezamo sėklų),tarkuoto fermentinio sūrio.
Kiaušinio patepimui.


Tešlos lakštą iškočiojame stačiakampiu,maždaug skardos jūsų turimos skardos dydžio.Ja supjaustome juostelemis (kraštus palikite neįpjautus) maždaug 2 cm pločio.Ir imamės dešrelių pynimo.



Patepame kiaušinių ir barstome prieskoninėmis žolelėm,sezamo,linų sėklom ir tarkuotu sūriu.



Šauname į įkaitinta 200C orkaite ir kepame ~30-40 min.(priklauso kokia tešla šiam patiekalui naudojate).








Skanaus Tau!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą