Miltų 600g
cukraus 2 v.š.
sviesto 60g
kiaušinis 1
mielių 21 g
pieno 100g
natūralaus jogurto 200g
citrinos žievelės 1 v.š.
cinamono 2-3 v.š.
riešutu 150g
žiupsnelis druskos
vanilės
razinų 100g
uogienės 150g
Trinys+1-2 v.š pieno
Cukraus pudros apibarstymui
Šiltame piene ištirpiname mieles,pilame persijotus miltus,druską,tirpintą sviestą,jogurtą,citrinos žieveles,vanile,kiaušinį,užminkome tešlą,kildiname 1,5 val.
Iš iškilusios tešlos iškočiojame 0,5cm storio lakštą.
Tepame uogiene,barstome cinamonu,razinomis ir riešutais.Pjaustome į 4 juostas.Ir sukame jas į vieną ritinį.
Išklojame kepimo formą popieriumi ir ant jo dedame susuktą ragaišį.Leidžiame pusvalandį pastovėt.Tuo tarpu išsukame trynį su pienu ir užpilame ant ragaišio.
Šauname į įkaitinta iki 200C° orkaite,kepame 25 min,tada ragaišį uždengiame folija ir dar kepame ~20 min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą