Štai dar vienas įdomus receptukas,skubu pasidalinti juo su jumis.
Tešla:
250g miltu,
0,75-1 stiklinė kefyro,
1/2 šaukštelio sodos,
druska.
Faršui:
500g vištienos,
1 svogūnas,
pipirai,druska.
Lazdeliu,aliejaus kepimui.Iškart parodysiu kas per reikalas tos lazdelės:
Pradedam darbus,suminkome iš miltų,sodos,druskos,kefyro,tešla.Ji turi but minkšta ir nelipti prie ranku.Padedam tešla į šoną ir pradedam gaminti faršą.
Sumalame mėsmale vištiena ir svogūną.Į gauta faršą sudedame prieskoniu,gerai ji permaišome.Tam kad būtu kiek standesnis suformuojame rutuliuką ir pamėtome i stalo paviršių.
tešla iškočiojame 1mm storio ir supjaustome 3cm pločio juostelėmis.
Iš faršo suformuojame kulšį ir ja užmauname ant lazdelės.Imame tešlos juostele ir ja apvyniojame mūsų kulšį.Vyniot reikia pradėti nuo lazdelės pusės.
Į keptuve įpilame aliejaus tiek,kad kulšis apsemtu iki pusės.(maždaug 1-1,5 cm keptuvėje).Apkepiname iš abiejų pusiu.
Skanaus,tikrai skanu,vyras dėkojo net.... širdingai
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą